Ondergrondse propaangastank Falco

2 X FALCO

De FALCO van Eurogas is een ondergrondse propaangastank uit hoogwaardig staal met een PE-coating van 600 micron en voorzien van kathodische bescherming om de tankwand te vrijwaren van corrosie. Deze ondergrondse gastank is uitgerust met 2 kunststof verankeringsvleugels die ervoor zorgen dat de tank bij eventueel opstijgend grondwater verankerd blijft in de bodem. De Eurogas FALCO is te verkrijgen op maat van uw behoeften met een inhoud van 2400 of 2950 L.

EuroGas Falco ondergrondse tank

ONZICHTBAAR

Met de Falco van Eurogas kan u genieten van de voordelen van gas zonder het mooie uitzicht van uw tuin te verliezen.
De tank is volledig onzichtbaar. Er blijft enkel een groen deksel over. Deze geeft toegang tot de inspectieput waarin de vulklep en de inhoudsmeter zich bevinden.

VEILIG

De Eurogas FALCO tank is gemaakt conform de Europese ‘PED’ regelgeving en voorzien van een CE keuringslabel.
Ze wordt geplaatst in overeenstemming met de geldende regionale voorschriften en gekeurd door een onafhankelijk keuringsorganisme. De kathodische bescherming die er voor zorgt dat de tank niet kan aangetast worden door corrosie of zwerfstromen wordt door een keuringsorganisme periodiek nagemeten.
Mede hierdoor is de ondergrondse tank van Eurogas een veilige, esthetische en comfortabele oplossing voor uw energiebehoefte.

COMFORT

Wenst u zelf uw gasvoorraad op te volgen dan kan dit met de ‘afstandspeilmeter’ waarbij u de inhoud van uw tank binnenshuis kan aflezen.
Opteert u voor ‘telemetrie’ dan wordt uw tankinhoud bij Eurogas bewaakt en geniet u van automatische bevoorrading.

  Download brochure