De ondergrondse propaangastanks van Eurogas
Het comfort van gas… Onzichtbaar in uw tuin

Onzichtbaar

Met een ondergrondse tank van Eurogas kan u genieten van de voordelen van gas zonder het mooie uitzicht van uw tuin te verliezen. De tank is volledig ingegraven. Er blijft enkel een groen deksel over. Deze geeft toegang tot de inspectieput waarin de vulklep, de afnamekraan en de inhoudsmeter zich bevinden.

Euro-gas ondergrondse propaangastank


Comfort

Wenst u zelf uw gasvoorraad op te volgen dan kan dit met de ‘afstandspeilmeter’ waarbij u de inhoud van uw tank binnenshuis kan aflezen. Opteert u voor ‘telemetrie’ dan wordt uw tankinhoud bij Eurogas bewaakt en geniet u van automatische bevoorrading.

 

Falco

Eurogas - Falco ondergrondse gastankDe FALCO van Eurogas is een enkelwandige ondergrondse tank uit hoogwaardig staal met een PE-coating van 600 micron en voorzien van kathodische bescherming om de tankwand te vrijwaren van corrosie. Ze is uitgerust met 2 kunststof verankeringsvleugels die ervoor zorgen dat de tank bij eventueel opstijgend grondwater verankerd blijft in de bodem.
De Eurogas FALCO is te verkrijgen op maat van uw behoeften met een inhoud van 2400 en 2950L.
Meer info

 

Amico

Amico Propaan GastankDe Eurogas AMICO-tanks zijn stalen gecoate tanks die uitgerust zijn met een dubbele wand uit kunststof. Deze cocon beschermt de gastank in de bodem tegen externe aantasting door corrosie, zwerfstromen, de inwerking van chemische stoffen en micro-organismen. Door deze extra beveiliging is het niet meer nodig bijkomende kathodische bescherming aan te brengen.
De Amico-tanks zijn te verkrijgen met een inhoud van 1000L, 1750 L., 3000 L. en 5000 L.
Meer info

 

Offerte Advies Reglementering Plaatsing